Nieuwe Warmte
                              Nieuwe Warmte

Nieuwe Warmte

Helpt klanten bij het realiseren van de energie ambities

Energietransitie, een populair woord waarvan de betekenis veelal bekend is maar de impact op de maatschappij een complex vraagstuk is.

Het gebruik van fossiele grondstoffen is een van de belangrijkste pijlers geweest van de industriële revolutie en de vorming van de huidige maatschappij. Het gebuikt van deze fossiele grondstoffen is complex verweven in ons dagelijks leven. 

Naast brandstof voor auto’s en aardgas voor het verwarmen van huizen worden deze fossiele grondstoffen gebruikt in o.a. plastic producten, cosmetica, medicijnen, meststoffen, schoonmaak middelen en zelfs voedsel. 

Bij Nieuwe Warmte werken wij in opdracht van derden of van ons zelf aan oplossingen om deze complexe integratie te verduurzamen.

Doordat Nieuwe Warmte niet alleen “out of the box” werkt maar simpelweg de “box” heeft weggegooid combineren wij bestaande en betrouwbare technieken met nieuwe innovaties en maatschappelijke business modellen.

Verduurzaming van onze energie behoefte vindt wellicht de basis in technische oplossingen maar verduurzaming van de maatschappij heeft een bredere aanpak nodig.+31 (0) 613 463 247

info@nieuwe-warmte.nl